Shet virgjerine per te ndihmuar nenen e saj VIDEO

Rebecca Bernardo shet virgjërinë e saj për të përballuar faturat e nënës së saj në spital. Por nëna e saj nuk është i kënaqur: "Ajo nuk duhet të shesë veten."

Nyheter24 kanë shkruar më parë në lidhje me 20-vjeçaren brazilian Migliorini gruaja Catarina ankand virgjërinë e saj jashtë si pjesë e dokumentarit, "donin të virgjëra."

Ajo kishte për t'i dhënë fund gati pesë milionë e japoneze Natsu për një natë të nxehtë. Një natë që nuk ka ndodhur ende.

Tani është koha për një tjetër brazilian në ankand virgjërinë e saj jashtë. Rebecca Bernardo, 18, nga Sapeacu duke shpresuar për të mbledhur para në mënyrë që ajo mund të ndihmojë nënën e saj.

- Ka vjen një kohë kur duhet të bëjë atë që duhet për të marrë atë që ju dëshironi, thotë Rebecca Bernardo, sipas Huffington Post.

Paguajnë faturat në spital

Ajo ishte në tetor të vitit të kaluar se nëna Bernardo pësoi një goditje dhe familja ka nevojë për të holla për të paguar faturat e spitalit.

Pavarësisht arsye Bernardo mirë, ka një numër të pikëpyetjesh. Kur një stacion lokal radio ofroi të paguajë faturat Bernardo duhet të ketë thënë jo. Ajo shpreson pikërisht për të sjellë në të holla aq shumë sa që familja do të jetë në gjendje për të lëvizur mirë.

Por nëna Bernardo nuk është i kënaqur.

- Ajo duhet të shikoni për punë, jo për të shitur veten, tha ajo, sipas Huffington Post.