Genta Ismajlit per pak sa nuk i del "zogu" jasht brekve

Genta Ismajli per pak sa nuk i del "zogu" jasht brekve, eshte per tu quditur se sa provokative eshte bere kengetarja jone Genta Ismajli ne ditet e fundit, shikoni edhe ju keto foto dhe mund ta shihni edhe vete keto provokime jo bash te mira ne sy te publikut!