Skandal ne Shqiperi – babai perdhunon 2 vajzat njeheresh dhe i filmon. Histori Shokuese

Kucove : Familja me e tronditur sot eshte ajo e  I.G , keto jane inicialet  e kryefamiliarit i cili ka perdhunuar 2 vajzat e tij ne menyre te pandalur gjate 4 viteve te fundit. Heren e fundit ai ka pordhunuar te dyja njeheresh dhe kjo nuk ka mjaftuar pasi ai i ka filmuar ato duke bere mardhenie intime. Vajzat gjithe kohes nuk kane folur gje me mamane e tyre dhe tani ato gjendet perpara dyerve te prokurorise . Ato kan akuzuar babain e tyre manjak per gjestet me to ne 6 vitet e fundit. A.G morta e madhe ka marre videon nga celulari i te atit dhe e ka parashtruar ne prokurori si prove materiale. E.G motra e vogel ka tentuar ta vrase me thike babain manjak por pa ja dale mbane.