Plaku nga Kosova 71 vjeqar behet Baba (VIDEO)

Kjo video qe do shinhi ne vazhdim eshte mjafte quditese dhe  intersante , pra qe nuk ndodhin shpesh. Nje 71 vjeqar eshte bere baba dhe ate per te 15-en here. Shikojeni videon me poshte: