Vali Corleone Vendos Te Publikoj Nje Pjes Te Videos Me Shkendije Mujaj (Foto+Video)

Sic ka lajmeruar me perpara qe Vali Corleone eshte aktori dhe ruajtesi i videos me Shkendije Mujaj . Vete Vali Corleone thote : Videon un e kom apsollut , por nuk e publikoj sepse ajo femer ska dinjitet me lutet mua qe ta publikoj , nuk e kuptoj ka moral kjo femer apo jo . ja se ca ben vali korleone shifeni me shkendijen edhe ka delaruar Megjithese ajo mund te sakrifikoj gjithcka vetem per pak fame , qofte edhe trupin e saj . Ne fund Vali shprehjet : Video nuk publikohet apsollut , por edhe mund te publikohet . Vargjet e mesiperme jan pak konfromentuese por ne jemi ne pritje qe ne momentin e pare te kesaj vidio qe ta trasmetojme per ju .