TUNA Godet Perseri Shiko qfar ben…!(V!DEO)

Pasi arriti të shkëputet nga të dy lidhjet që i kishte pasur kohë më parë. Fillimisht, ajo ka qenë në lidhje me Ledri Vulën, me të cilin kaluan një kohë bashkë, mirëpo, fatkeqësisht, kjo lidhje nuk u zgjati shumë, dhe këtë vit ata u ndanë. Pas një kohe, Tuna u lidh me ish- të dashurinë e saj Mertin, mirëpo as me të nuk i buzëqeshi fati, këtë vit ata nisën lidhjen dhe pas një kohe të shkurtër u ndanë përsëri. Tuna tani vazhdon me karrierën e saj, duke realizuar hite të reja dhe i urojmë që fati t’i buzëqeshë edhe në d a s h u r i , ashtu siç po i shkon në muzikë.