Ja se cilat jan vajzat qe tallen me Vali Korleonen (Video) !!!

Ne nje emision amator i cili emitohet veten ne internet dhe moderohet nga dy gazetare te reja sot kane komentuar rreth personazhit kontravest Valentino Corleone o cili ka hyre tani me edhe ne estraden shqiptare. Ato ne te gjithe kohen e kan ofenduar dhe e kane qeshur per menyren e vet, kurse ne fund e kane krahasuar edhe me te famshmin Lek Plepi per me teper ndiqeni videon.