Kosovarja tjeter qe bombardon me foto ne facebook!

Kosovarja tjeter qe bombardon me foto ne facebook, eshte kjo Xheraldina qe ka postuar foto te ndryshme provokative qe ka provokuar shumicen e mashkujve ne Kosove, Shqiperi dhe gjitha andej ku ka shqiptar! Shpresojm qe edhe juve do ju pelqejn keto foto te kesaj vajze te bukur bombastike!