Nora, ne krahet e tjeterkujt?

Mund te jene vargje nga kenga e saj me e re, por fjalet qe Nora ka postuar ne facebook-un e saj, i kane hap rruge spekulimeve per nje luhatje te qendrimit te saj ndaj lidhjes me Robertin. Ndoshta edhe jo pa arsye, pasi lajmi per shtyrje te marteses eshte ende i fresket.
“Te tjere na duan.. te tjere do duam.. me te tjere perfundojme!”, ka qene statusi i fundit i Nora Istrefit ne Facebook.
Dhe ne kete situate me se miri u gjind flirtuesi i femrave, Adnan Sinani i njohur si Andosi, i cili u be destinacion i Nores gjate mbremjeve te festave, sic shihet edhe ne foto. Ndersa, fansat me te pare foton kane komentuar verzionin e statusit te Nores si: “Mamaja dhe familja me duan, Robertin e dua por me Andosin perfundova!”
E dime se Andosi dhe Nora jane miqe, sikur Dafina dhe Ledri dikur, apo jo! Natyrisht, keto jane vetem fjale, dhe urojme qe Nora te perfundoj me ate qe e do me se shumti.