LAJMI FUNDIT: Meteor te quditshem ne Australi,Ora Shenon 4:00 i mengjesit…

Lajmi qe po merr dhene ne te gjithe Australine dhe jo vetem,eshte se disa meteore te cuditshem dhe te rralle jane filmuar nga kamerat.Keto lloj meteoresh rralle shihen me sy te lire dhe jane kapur rastesisht nga kamerat e televizioneve lokale.
Menjehere pas filmimit,keto televizone ne mbare Australine kane publikuar lajmin.Atje ne keto momente ora shenon 4:00 i menjgesit dhe keto meteore jane filmuar rreth ores 2:30 te nates. Lajmi nuk eshte se perben ndonje risi te madhe,por po te shohesh daten ne kalendar ,te ben te frikesohesh me shume.Eshte pikerisht data 21/12/2012 ne Australi ne keto momente,date e cila eshte shumeperfolur si fundi i epokes se njerezimit,nga fisi i lashte Maya.