Tuna: Shpati, tani eshte i imi

Kengetarja e hitit “I Asaj”, Tuna Sejdiu, duket se ia ka rrembyer Shpatin Aferdites, te pakten per nje kohe, te ciles me sa duket edhe ia tregon gishtin e mesem duke i thene “tash tjeter kush e ka”.

Natyrisht, kjo eshte nje shaka pasi e dime se Shpati dhe Tuna jane shoke te mire, por sot nuk eshte mbetur t’i besosh askujt. Dhe, a nuk ishte Shpati qe pak dite me pare i kendoi nje femre tjeter!/vipat/