Vali Corleone-n e rrahin ne rruge, me gjithe eskorte? Video


Si hakmarrje per kete atij ju bllokua rruga dhe u rrah deri ne alivansoje ne Komaran te Drenices ne rrugen Prishtine -Peje.
Eskorta e Valit u ndal per shakak te rruges se keqe qe eshte ne riparim dhe pas kesaj rrahja filloi.Thuhet se Vali ka marre disa lendime dhe nuk do te mund te dale per nje kohet te gjate ne opinion. Sipas fjaleve te deshmitareve okulare, kete ja ka organizuar Sami Lushtaku i cili e ka percjelle tani nje kohe te gjate aktivitetin e Vali Corleones pas ofendmit qe i ka bere Drenices.