A muni me besu qe kjo eshte Linda Halimi?

Kush ka me dyshime tek Linda dhe Qendra e saj e dobesimit? Nuk ka pritur gjate Linda dhe gezimin e kenaqesine e saj e ka ndare me te gjithe fans-at e saj ne FB, te cilet nuk jane te paket. E pra kjo eshte edhe prova me e mire se cfare mund te arrihet ne kete qender, ku per te arritur ke suksesi duhet vetem pune, pasion, deshire. Linda Halimi, kengetarja simpatike kosovare ka postuar ne faqen e saj ne FB, disa foto te vetat. Sigurisht qe ka shume vend per ty cuditur, ndryshimi eshte sa i dukshem, aq edhe pershtypje lenes, pasi performanca fizike e saj ka ndryshuar teresisht. Linda eshte shnderruar ne nje vajze elegante, shume e ndryshme nga vajza qe pak kohe me pare fitoi edhe nje nga eventet me me emer ne fushen e muzikes.