I kerkon Genta Ismailit fejese para kameres (VIDEO)

Kjo video mund t'i inkurajojë djemtë që ta provojën fatin për t'i kërkuar fejesë këngëtares Genta Ismaili, për disa arsye. Një se akoma është beqare, dy se shumë është e bukur dhe tre se edhe po mos tju jap përgjigje pozitive (për çka është më se e sigurtë), mund ta përqafosh nxehtë, sikur që bëri ky djali në video Për më shumë video në vijim: