Kjo eshte zedhenesja se-ksi e Partise Demokratike

Laura Vorpsi është zëdhënësja më e re e Partisë Demokratike. Ndryshe nga Partia Socialiste, PD-ja i ka kushtuar shumë rëndësi imazhit që përcjell mesazhet politike.
Vorpsi ka zëvendësuar gazetaren Silvi Bardhi, e cila punoi për pak muaj si zëdhënëse e partisë në pushtet. Vorpsi është pedagoge dhe gjithashtu punon edhe si modele përveçse është ‘imazhi’ i PD-së.