Nora hapet shume, tregon pjeset intime ne publik…

Qe skena do atraktivitet, kete gje e kane deshmuar edhe kengetaret tona te reja, te cilat gjithmone mundohen te sjellin diçka me speciale per fansat e tyre,  veçanerisht neper koncerte. Muaji i Ramazanit si duket nuk i ka penguar aspak koncertet e kengetareve, perkundrazi po ua shton punen atyre.

Kete radhe vendosem te komentojme daljet e fundit te dy kengetareve seksi kosovare, Genta Ismajli dhe Nora Istrefi.