Shikoni se si e godet nxensja mesuesen pas nje zenke te tyre (VIDEO)

Shikoni se si e godet nxensja mesuesen pas nje zenke te tyre (VIDEO)
Ky eshte nje skandal mjaft i madhe dhe me te vertete i rendesishem…
Ne nje kohe kur lobohet per ndalimin e dhunes ndaj femijeve dhe te rinjve kemi nje mesuese qe godet
Ne krahun tjeter kemi nje munges totale respekti ndaj brezit tjeter me te madh…