A muni me besu qe kjo eshte Linda Halimi?

Kush ka me dyshime tek Linda dhe Qendra e saj e dobesimit? Nuk ka pritur gjate Linda dhe gezimin e kenaqesine e saj e ka ndare me te gjithe fans-at e saj ne FB, te cilet nuk jane te paket. E pra kjo eshte edhe prova me e mire se cfare mund te arrihet ne kete qender, ku per te arritur ke suksesi duhet vetem pune, pasion, deshire. Linda Halimi, kengetarja simpatike kosovare ka postuar ne faqen e saj ne FB, disa foto te vetat. Sigurisht qe ka shume vend per ty cuditur, ndryshimi eshte sa i dukshem, aq edhe pershtypje lenes, pasi performanca fizike e saj ka ndryshuar teresisht. Linda eshte shnderruar ne nje vajze elegante, shume e ndryshme nga vajza qe pak kohe me pare fitoi edhe nje nga eventet me me emer ne fushen e muzikes.

Who doubts Linda and her weakness Center?No waiting during Linda and enjoyment of the pleasure it has shared with all of her fans at FB, which are not few. Well this is the best evidence of what can be achieved in this center, that to achieve success you need only work, passion, desire. Linda Halimi, Kosovo charming singer has posted on its website on FB, some photos of their own. Of course there is much room for you wonder, the difference is as obvious as they lenes impression, as her physical performance has changed completely. Linda has become a stylish girl, very different from the girl who some time ago also won one of the most prestigious events in the field of music.