LEDRI dhe TUNA kalojn naten bashk..! (V!DEO)

Siq duket Ledri kalon nje kohe te lire me Tunen?? per kete foto eshte fol shume se kush ne te vertet eshte mirpo u vertetua se eshte Tuna, ditet ne vijim shpresojm tju sjellum edhe nje Video qe do e verteton kete qe eshte duke u folur kohen e fundit per Ledrin dhe Tunen! A eshte e vertet a jo mbetet te shihet ne ditet ne vijim?!