Rrembehet Florian Beqiri V!de0

Florian Beqiri, djaloshi dhjetevjecar nga Shkupi,qe u be i
famshem ne saje te kenges “Ngjyra e Kuqe” te cilen e kendon me
Adrian Gaxhen. Ai ndodhet ne Shkup pas angszhimeve qe ka pasur me
rastin e festave te Fundvitit. Sot rreth ores 16:30 disa burra me
maska kane zbritur nga nje makine e tipit “Range Rover” dhe kane
rrembyer Florianin. Ata kane bere thirrje se duam 100,000 euro per
ta kthyher !