Jo Vetem Zajmina nxjerr Zogun, Tashme Edhe Ronela Hajati nxjerr zogun V!de0

Jo Vetem Zajmina nxjerr Zogun, Tashme Edhe Ronela Hajati nxjerr zogun V!de0
Ja Dhe Ronela pas shume kohesh e nxjerr zogun e saj. . .
Shi koni Vi e don…