Shkendije Mujaj, skandalin e qon nga fotot e nxehta ne Video

Performancen e saj Shkendija Mujaj, e ka pare te udhes qe ta zhvendose edhe ne nje video te bere vete. Pasi i konsumoi c’ishin e mundur neper qindra foto, ajo nuk ndalet. Gjetja e fundit eshte videoja. Keshtu ne nje sekuence prej afro 4 minutash ajo autoxhirohet dhe videon e ka hedhur ne Youtube, ku dhe ka marre klikimet e para. Mesa kuptohet Shkendija nuk desheron te lere asnje mundesi pa perdorur per te prezantuar asetet e saj, te cilat duke mos ja ngrene hakun, i ka ne proporcione te lakmueshme.