Vajza 16 vjecare Se'ks ne shkolle me shokun e saj 15 vjecar

Nje vajz nga Micigan Alison Ashlon eshte kapur mat me shokun e saje te banges nderkoh qe po kryenin mardhenje sek suale
Intervista qe i eshte bere djalit: Ishim duke mesuar dhe te tjeret dolen na klasa per pushimin e drekes nderkoh qe vajza ne fjale me ngacmonte , dhe me kerkoj te benim se ks dhe une ju pergjigja me fjalen PO, ky lajm ka lene te shokuar shume media akmerikane ashtu dhe boterore.Intervista qe i eshte ber vajzes: Desha te provoja se cfar kenaqesie te jepte sek si ne mosh te re