Kishe une bukuroshe, kqyr qka bon kjo qika me kerr Video

Kishe une bukuroshe, kqyr qka bon kjo qika me kerr Video
Nëse ju të shihni këtë në rrugë, për të çuar vetëm pas saj dhe për të mbajtur një distancë të paktën 30 metra