Pas 5 ditesh Gjendet Florian Beqiri, Arrestohen Rrembyesit

Sic eshte bere e ditur para 5 ditesh eshte rrembyer dymbedhjetr vjecari nga Shkupi Florian Beqiri. Ai eshte gjetur sot nga forcat speciale te Kosoves ne afersi te kufirit me Presheven. Ndaj Florianit rrembyesit nuk kan perdorur dhune. Rrembyesit jane 2 djem moshatr 17 vjecar nga shkupi me iniciale M.H dhe S.B/marel-news