Tirane – Vajza gjen mamane ne krevat me 4 te panjohur…Flet per kete ne media ( Video )

A.E , jane inicialet e te mitures qe pasi eshte kthyer nga shtepia e gjyshes ka gjetur mamane e saj ne krevatin bashkshortor me 4 te panjohur. Ajo eshte tmerruar dhe pas kesaj ka vrapuar 2 kate me siper dhe ka tentuar te hidhet nga ballkoni i katit te 5 te shkalleve. Kjo ngjarje ka marre dhene ne lagjen Ali Demi ne tirane. Gjithcka ka ndodhur te dielen ne pasdite kur vajza sapo kthehet nga gjyshja e saj ku kishte qendruar disa ore per vizite.
Por sic duket K.E ( E ema ) nuk e ka llogaritur kohen sic duhej dhe eshte kapur mat. Pasi komshinjte kane lajmeruar “Burrin” e vetem legjitim te shtepise G.E , Ai mesohet te kete bere gati procedurat e divorcit dhe duket sikur vajza ka qellim te jetoje me te atin.